Websites

Een website is voor elke onderneming hét online visitekaartje. StuCon Advisory is u als MKB-onderneming uit Limburg en Noord-Brabant graag van dienst bij de ontwikkeling, optimalisatie of beheer van uw website.

 

 

Website ontwikkeling

U heeft zojuist uw onderneming gestart en bent opzoek naar een website. Daar kan StuCon Advisory u bij helpen. Wij maken van uw idee realiteit.
Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we uw wensen en maken we een passend ontwerp. Na uw goedkeuring zal de ontwikkeling daadwerkelijk van start gaan en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk in het bezit bent van een website.

Beheer

StuCon Advisory biedt naast de ontwikkeling van websites ook het beheer aan. Ook als uw website niet door StuCon Advisory gemaakt is, is beheer bij ons mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft met het actuele nieuws en foto’s. Daarnaast bekijken wij periodiek of uw vindbaarheid online nog toereikend is. Voor meer informatie over het in beheer geven van uw website kunt u contact met ons opnemen.

SEO

Search engine optimalization (SEO) is een effectieve manier van online marketing. Met SEO zorgt u ervoor dat uw website zo hoog mogelijk komt op populaire zoekmachines zoals Google en Yahoo. Een hoge notering betekent meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten.
StuCon Advisory helpt u graag met het ontwikkelen van SEO-teksten.