Social media is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste marketing tools. Nog nooit was het zo makkelijk om uw doelgroep te bereiken. Maar is het wel zo makkelijk? StuCon Advisory biedt goedkoop advies en hulp bij uitvoering om uw social media op te zetten of naar een hoger niveau te tillen.

Social media scan

U besteed veel aandacht aan uw social media, maar vraagt uzelf eigenlijk af wat het effect hiervan is? De social media scan van StuCon Advisory biedt hiervoor de oplossing. Met onze scan analyseren wij uw huidige gedrag op o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram en focussen ons hier op de volgende pijlers:

* Regelmaat
* Content
* Strategie (consistentie)

Regelmaat is belangrijk om een loyale ‘fanbase’ op te bouwen. Het aantal volgers zegt niets over het aantal bereikte mensen. Voor ons staat het bereik op één. Samen met u gaan onze studenten opzoek naar het perfecte moment om uw berichten te posten. Uiteraard moeten deze berichten aan een bepaalde kwaliteit voldoen, want kwaliteit wordt beloond. Dit noemen we Content Marketing, waarbij het gaat om het creëren van waardevolle, relevante en samenhangende inhoud. Dit gaat uiteraard gepaard met een content kalender online advertising en een Dashboard waarin de resultaten worden gemonitord. We kijken samen naar uw huidige strategie en indien nodig helpen wij u deze aan te passen of te perfectioneren. Het doel is tenslotte om uw doelgroep aan te trekken, te behouden en aan te zetten tot koopgedrag. Dit proberen wij te bereiken met een zeer gestructureerde aanpak.

Beheer

Het onderhouden van uw social media vergt veel van uw kostbare tijd. Tijd die u lievert wilt steken in het ontwikkelen van uw dienst of product of het onderhouden van uw relaties. Wij bieden u de mogelijkheid om uw social media accounts te laten beheren.

Het beheer van social media door StuCon Advisory begint met een gesprek waarin we meer willen leren over uw wensen en belangen. Na een eerste kennismaking zullen wij een strategie bepalen die volgens ons het meest geschikt is bij uw situatie. Alleen na uw goedkeuring zal de strategie ook daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Tijdens de implementatiefase verzorgen wij de content voor uw social media en zullen u regelmatig bijpraten over de vorderingen van uw online identiteit.