Over Ons

Hoe het begon

Het begon allemaal op een paar duizend meter hoogte in een vliegtuig, is dat geen hoogstaand idee? Twee studenten, van International Business aan Maastricht University en Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch, hadden samen het idee om midden en kleinbedrijven te voorzien van advies en hulp op het gebied van (online) marketing en positionering. Op 13 april 2018 mocht de kurk uit de fles bij de Kamer van Koophandel in ‘s-Hertogenbosch. Dat betekent dat we klaar zijn voor úw casus!

Onze drijfveer

Onze drijfveer? Dat is heel simpel: goedkoop advies en ondersteuning bieden waarmee uw bedrijf vooruit kan en waar studenten van kunnen leren. Ervaring in de praktijk is tegenwoordig belangrijker dan ooit. De theorie die morgen wordt gedoceerd, passen wij vandaag al toe. Met onze parate kennis helpen we graag uw onderneming én onze studenten verder. U betaalbaar en deskundige ondersteuning, wij ervaring, ontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Win-win dus.

Wat ons onderscheidt

StuCon Advisory is een jong en ondernemend bedrijf. In onze ogen betekent ‘ondernemend zijn’ vooral flexibiliteit, gemotiveerd werken en sociaal contact om zo het beste uit iedere situatie te halen. Het beste voor u, dat zit in ons DNA en zo handelen we. Iedere klant is anders, net zoals iedere casus. Wij passen ons daarop aan. Voor ieder probleem kan er een oplossing worden gevonden. De kansen die wij zien, proberen we te benutten. Door de bevlogen teams die speciaal worden samengesteld per casus, blijft het contact persoonlijk. De juiste achtergrondkennis helpt ons te schitteren op de voorgrond. Dát is waar wij voor staan!

Onze aanpak

Advies van Stucon Advisory bestaat niet alleen uit analyses en optimalisaties. StuCon Advisory voert haar advies ook met veel plezier voor u uit. Daarom zijn er drie pijlers op gezet: analyseren, verbeteren en ontzorgen. Binnen de analyse-pijler brengen we de situatie in kaart. Vervolgens (indien mogelijk en nodig) adviseren wij optimaliseringsmogelijkheden. Tot slot biedt StuCon Advisory graag hulp bij de uitvoering van deze adviezen. Aan u de keuze van welke pijlers u gebruik wil maken.

Ontmoet Team StuCon

Max Meertens

Max Meertens

Consultant

Studie

MSc Finance and Investments
Erasmus University Rotterdam

Actief bij StuCon Advisory sinds

2018 – 2020

maxmeertens@stuconadvisory.nl

Didier van Hooren

Didier van Hooren

Consultant

Studie

MSc Entrepreneurship and Innovation
Lund University

Actief bij StuCon Advisory sinds

2018

didiervanhooren@stuconadvisory.nl

Bart Meertens

Bart Meertens

Consultant

Studie

Finance and Control
Zuyd Hogeschool

Actief bij StuCon Advisory sinds

2019

bartmeertens@stuconadvisory.nl

Consultant worden bij StuCon Advisory is de perfecte opstap voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. Wil jij graag ons team komen versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bunde, Limburg

Rotterdam, Zuid-Holland

Laat een bericht achter

Design by StuCon Advisory