Selecteer een pagina

Onze diensten

 

 

Websites

Website ontwikkeling

U heeft zojuist uw onderneming gestart en bent opzoek naar een website. Daar kan StuCon Advisory u bij helpen. Wij maken van uw idee realiteit.
Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we uw wensen en maken we een passend ontwerp. Na uw goedkeuring zal de ontwikkeling daadwerkelijk van start gaan en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk in het bezit bent van een website.

Beheer

StuCon Advisory biedt naast de ontwikkeling van websites ook het beheer aan. Ook als uw website niet door StuCon Advisory gemaakt is, is beheer bij ons mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft met het actuele nieuws en foto’s. Daarnaast bekijken wij periodiek of uw vindbaarheid online nog toereikend is. Voor meer informatie over het in beheer geven van uw website kunt u contact met ons opnemen.

SEO

Search engine optimalization (SEO) is een effectieve manier van online marketing. Met SEO zorgt u ervoor dat uw website zo hoog mogelijk komt op populaire zoekmachines zoals Google en Yahoo. Een hoge notering betekent meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten.
StuCon Advisory helpt u graag met het ontwikkelen van SEO-teksten.

Social Media

Social Media scan

U besteed veel aandacht aan uw social media, maar vraagt uzelf eigenlijk af wat het effect hiervan is? De social media scan van StuCon Advisory biedt hiervoor de oplossing. Met onze scan analyseren wij uw huidige gedrag op o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram en focussen ons hier op de volgende pijlers:

* Regelmaat
* Content
* Strategie (consistentie)

Regelmaat is belangrijk om een loyale ‘fanbase’ op te bouwen. Het aantal volgers zegt niets over het aantal bereikte mensen. Voor ons staat het bereik op één. Samen met u gaan onze studenten opzoek naar het perfecte moment om uw berichten te posten. Uiteraard moeten deze berichten aan een bepaalde kwaliteit voldoen, want kwaliteit wordt beloond. Dit noemen we Content Marketing, waarbij het gaat om het creëren van waardevolle, relevante en samenhangende inhoud. Dit gaat uiteraard gepaard met een content kalender online advertising en een Dashboard waarin de resultaten worden gemonitord. We kijken samen naar uw huidige strategie en indien nodig helpen wij u deze aan te passen of te perfectioneren. Het doel is tenslotte om uw doelgroep aan te trekken, te behouden en aan te zetten tot koopgedrag. Dit proberen wij te bereiken met een zeer gestructureerde aanpak.

Beheer

Het onderhouden van uw social media vergt veel van uw kostbare tijd. Tijd die u lievert wilt steken in het ontwikkelen van uw dienst of product of het onderhouden van uw relaties. Wij bieden u de mogelijkheid om uw social media accounts te laten beheren.

Het beheer van social media door StuCon Advisory begint met een gesprek waarin we meer willen leren over uw wensen en belangen. Na een eerste kennismaking zullen wij een strategie bepalen die volgens ons het meest geschikt is bij uw situatie. Alleen na uw goedkeuring zal de strategie ook daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Tijdens de implementatiefase verzorgen wij de content voor uw social media en zullen u regelmatig bijpraten over de vorderingen van uw online identiteit.

Het gebruiken van de traditionele marketing is nog altijd een van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken. StuCon Advisory voorziet MKB-ondernemers graag van goedkoop marketing en communicatie advies op het gebied van offline marketing.

 

Offline marketing

Marketingcommunicatieplan

Marketingcommunicatie of Marketing en Communicatie? Het zijn eigenlijk twee aparte begrippen, met veel overlap. Wat betreft de marketing onderzoeken we eerst tot welk segment uw onderneming behoort. Afhankelijk van uw product of dienst kijken we naar de doelgroep en via welke kanalen en met welke middelen we deze het best kunnen bereiken. Vervolgens moet deze marketingstrategie worden vertaald naar de markt. Vanaf dit moment komt het communicatiegedeelte aan de orde. Wij kunnen u helpen uw campagne op te zetten en indien gewenst uit te voeren.

Marktonderzoek

Wie zijn de grote spelers, wie zijn eigenlijk uw klanten en welke trends en ontwikkelingen spelen er in de markt? Dit zijn zo maar wat voorbeelden van vraagstukken die vaak lastiger te beantwoorden zijn dan veel ondernemers denken. Door middel van een marktonderzoek kan StuCon Advisory u antwoord geven op deze vragen. Door systematisch gegevens te analyseren kunnen mogelijke kansen en bedreigingen worden vastgesteld. StuCon Advisory streeft ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden tegen een lage prijs. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tevredenheidsonderzoek

De tevredenheid van uw klanten is van belang voor het succes van uw bedrijf. Samen met u zetten we een tevredenheidsonderzoek op waarbij we uw klanten vragen naar uw sterkte- en verbeterpunten. De uitkomst kan u helpen om uw bedrijf weer een stap in de juiste richting te laten zetten.

Concurrentieanalyse

Het kennen van de sterkte- en zwaktepunten van uw concurrenten kan u helpen in het bepalen van uw strategie. De juiste informatie over uw concurrenten biedt u de mogelijkheid om hen een stap voor te blijven. Waar uw concurrenten een steek laten vallen moet u kunnen uitblinken.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bunde, Limburg

Rotterdam, Zuid-Holland

Laat een bericht achter

Design by StuCon Advisory

Pimp your site

Zijn jouw doelen nieuwe klanten generegen? Het versturen van jouw nieuwsbrief? Of het verkopen van jouw producten online?

Maak dan gebruik van onze actie PIMP YOUR SITE.

Voor een bedrag vanaf €299 pimpen wij jouw bestaande website, of bouwen een volledig nieuwe website dat het online visitekaartje is van jouw bedrijf! Interesse? Neem contact met ons op via info@stuconadvisory.nl of bel naar 085-0601975

Bedankt voor uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op