Het gebruiken van de traditionele marketing is nog altijd een van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken. StuCon Advisory voorziet MKB-ondernemer uit Limburg en Noord-Brabant graag van goedkoop marketing en communicatie advies op het gebied van offline marketing.

Marketingcommunicatieplan

Marketingcommunicatie of Marketing en Communicatie? Het zijn eigenlijk twee aparte begrippen, met veel overlap. Wat betreft de marketing onderzoeken we eerst tot welk segment uw onderneming behoort. Afhankelijk van uw product of dienst kijken we naar de doelgroep en via welke kanalen en met welke middelen we deze het best kunnen bereiken. Vervolgens moet deze marketingstrategie worden vertaald naar de markt. Vanaf dit moment komt het communicatiegedeelte aan de orde. Wij kunnen u helpen uw campagne op te zetten en indien gewenst uit te voeren.

Marktonderzoek

Wie zijn de grote spelers, wie zijn eigenlijk uw klanten en welke trends en ontwikkelingen spelen er in de markt? Dit zijn zo maar wat voorbeelden van vraagstukken die vaak lastiger te beantwoorden zijn dan veel ondernemers denken. Door middel van een marktonderzoek kan StuCon Advisory u antwoord geven op deze vragen. Door systematisch gegevens te analyseren kunnen mogelijke kansen en bedreigingen worden vastgesteld. StuCon Advisory streeft ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden tegen een lage prijs. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tevredenheidsonderzoek

De tevredenheid van uw klanten is van belang voor het succes van uw bedrijf. Samen met u zetten we een tevredenheidsonderzoek op waarbij we uw klanten vragen naar uw sterkte- en verbeterpunten. De uitkomst kan u helpen om uw bedrijf weer een stap in de juiste richting te laten zetten.

Concurrentieanalyse

Het kennen van de sterkte- en zwaktepunten van uw concurrenten kan u helpen in het bepalen van uw strategie. De juiste informatie over uw concurrenten biedt u de mogelijkheid om hen een stap voor te blijven. Waar uw concurrenten een steek laten vallen moet u kunnen uitblinken.