Steenrijk maar lopen niet binnen.

Dat lees je goed: steenrijk! Niet in Euro’s hoor, in kennis en ervaring. De harde knaken worden niet verdiend bij StuCon Advisory. Vrijwel dagelijks zetten we ons in voor het bedrijfje. Zowel voor interne dingen, als zaakjes voor klanten. Je kunt het zien als een fulltime bijbaantje waarbij verdiensten nooit per uur worden uitgerekend, (want dan zitten we ver van het minimumloon af…).
Toch is het alle energie en moeite dubbel en dik waard, want ik schreef het al in mijn allereerste blog zo’n anderhalf jaar geleden: “Ik heb al veel meer geleerd dan ik had kunnen denken (of dromen?)”.

Het leerproces van StuCon Advisory ervaar ik zelf als mijn beste leerschool tot nu toe. We maken fouten en in het ergste geval kosten ze nog geld ook! We zijn zojuist gestart met het vernieuwen van onze stijl en communicatie. Als ik kijk naar het verschil tussen 1 jaar geleden en nu, dan zie ik een positieve ontwikkeling. We hebben onze eigen middelen geïnventariseerd en alles waar we eerst zo blij mee waren, vinden we nu alweer achterhaald. We zien opeens ontwerpfoutjes, we constateren inconsistentie en we hebben een veranderende smaak. Iedere ontwerper zal het wel herkennen: tevreden zijn over je ontwerp en een jaar later terugkijkend het afschuwelijk vinden. Datzelfde gebeurde dus bij ons. Van een huis-tuin-en-keuken stijltje zijn we nu gegroeid naar een professionele(re) communicatie. Aan mezelf merk ik dat niet alleen de stijl wordt doorontwikkeld, maar ook mijn visie. Wie weet hoe het er allemaal weer over een jaartje uitziet :).

We zijn weer op een nieuw niveau en trekken die lijn ook graag door richting onze klanten.
StuCon Advisory straalt meer professionaliteit uit maar is tegelijkertijd nog steeds een jong en dynamisch bedrijf: wat ons betreft de belangrijkste balans.