Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Max Meertens, samen met Didier van Hooren ben ik één van de twee oprichters van StuCon Advisory.

Sinds het begin van onze vriendschap was er al één ding duidelijk: onze gedeelde passie voor ondernemen. Na lange periodes van beraming over het juiste idee besloten we in het voorjaar van 2018 dat de tijd van dromen voorbij was, en dat het tijd werd om het te gaan doen.

Als twee business studenten zagen we beiden dat het behalen van alleen een diploma tegenwoordig niet meer voldoende is. Daarnaast constateerde we in onze omgeving dat veel MKB-ondernemers moeite hebben met het optimale resultaat halen uit hun marketing. Voor ons was het idee geboren: een marketing consulting bedrijf dat zich volledig richt op MKB’ers. 

Uiteraard beseften we ons dat het hebben van een consulting bedrijf tegenwoordig niet uniek is. Terugdenkend aan ons probleem omtrent het alleen hebben van een diploma, besloten we dat om ons consultancybedrijf door studenten te laten runnen het wel uniek maakte: StuCon Advisory was geboren was geboren.

En nu?

In de afgelopen maanden hebben we enkele mooie opdrachten mogen uitvoeren waar we onze klanten vooruit mee hebben kunnen helpen. Daar blijft het niet bij: op dit moment hebben we een aantal leuke en interessante projecten waar we u binnenkort meer over zullen vertellen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door deze blogs én onze social media te volgen. Bent u zelf ondernemer en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar meer informatie.

Max